Lost and Found / The Asante trail to rings - Ein Ashanti-Weg der Ringe. - Dahm, Johanna (Zürich : Niggli, 1999)
De ontwerpster onderzoekt traditionele vervaardiginsmethoden met wassen mal: de verlorenwasmethode (in het Frans 'cire perdue' of in het Engels 'lost wax') bij de Asante in Ghana; het boek bevat verder een collectie ringen in goud door Johanna Dahm, vervaardigd volgens deze traditionele methode.
Duits
Engels
boek
Keywords: Dahm, Johanna; Zwitserland; Ghana