Katagami Style deel 1 1 - Nikkei Inc. (Tokyo : Nikkei Inc., 2012)
catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling; licht de geschiedenis en de toepassing van de "katagami" toe: het gebruik van papieren sjablonen (Fr. "pochoir" Eng. "stencil") in (toegepaste) kunst. De essays belichten met name ook de invloed van deze sjablonen op ontwerpen/ ontwerpers uit de Art Nouveau en de Arts and Crafts.
Adlib record nr. 530010348
Japans
Engels
Katagami Style
kunstcatalogus
Keywords: Japan; West-Europa; Noord-Amerika