Zippo, een Amerikaanse legende; een gids voor kenners - Baer, Avi; Neumark, Alexander (Harmelen : Ars Scribendi BV, 1999)
de geschiedenis van de Zippo aansteker
Adlib record nr. 530010347
Nederlands
boek
Keywords: Verenigde Staten van Amerika