Eames Lounge Chair. - Vitra ([Zürich] : Vitra, 2007)
jubileumboekje naar aanleiding van 50e verjaardag van de iconische lounge chair; het boek bevat uniek foto's met de ontwerpers; het boekje is gebonden in hetzellfde soort leer waarmee men de lounge chair bekleedt.
Adlib record nr. 530010203
Duits
Nederlands
Spaans
Engels
Frans
Keywords: Eames, Charles; Eames, Ray; Vitra; fifties; modernisme; Verenigde Staten van Amerika