Alfredo Häberli : Design Live - Achermann, Beda; Häberli, Alfredo; Jetzer, Gianni; Casciani, Stefano (Basel Boston Berlin : Birkhäuser, 2007)
interventies en installaties van beeldende kunstenaars met objecten uit de wereld van het design en de ready-made; Alfredo Häberli ontmoet de kunstenaars Shirana Shahbazi, David Renggli, Walter Pfeiffer, Roman Signer, John M. Armleder, Körner Union, Stefan Burger
Duits
Engels
gebonden
boek
Keywords: Häberli, Alfredo; Shahbazi, Shirana; Renggli, David; Pfeiffer, Walter; Signer, Roman; Armleder, John M; Burger, Stefan; Körner Union; Zwitserland