Made in Cassina. - Bosoni, Giampiero (Milan : Skira, 2008)
Biografie van het Italiaanse meubelbedrijf Cassina; bevat een volledige productenlijst en veel interviews met ontwerpers die voor het bedrijf hebben gewerkt.
Engels
boek
Keywords: Cassina; Bracciodiferro; A.R.D.I.T.I.; Jehs+Laub; Le Corbusier; Rietveld, Gerrit Thomas; Mackintosh, Charles Rennie; Asplund, Erik Gunnar; Lloyd Wright, Frank; Perriand, Charlotte; Albini, Franco; Ponti, Gio; De Carli, Carlo; Parisi, Ico; Rosselli, Alberto; Frattini, Gianfranco; Scarpa, Afra; Scarpa, Tobia; Magistretti, Vico; Mangiarotti, Angelo; Mannermaa, Olli; Bellini, Mario; Waddell, Theodore; Deganello, Paolo; Pesce, Gaetano; De Martini, Piero; Branzi, Andrea; Kita, Toshiyuki; Panton, Verner; Morozzi, Massimo; Sottsass, Ettore; Castiglioni, Achille; Starck, Philippe; Wettstein, Hannes; Jouin, Patrick; Dordoni, Rodolfo; Massaud, Jean-Marie; Lissoni, Piero; 1927 - 2008; Eigen tijd; Italië