Design now! - Fiell, Charlotte; Fiell, Peter (Hong Kong Keulen : Taschen, 2007)
Overzicht van 90 prominente ontwerpers en producenten uit de hele wereld aan het begin van de 21e eeuw.
Engels
Duits
Frans
boek
Keywords: 2004 - 2007; Eigen Tijd