Niederländische Fliesen-Ornamente 1886 - Knochenhauer, Paul F.; Marggraf, Rainer (Berlin Hannover : Max Pasch Schäfer, 1988)
herdruk van het eerste wetenschappelijke werk [in Duitsland] over de toen ook reeds befaamde Nederlandse tegeltjes; met o.a. mooie grafische studies van patronen en afbeeldingen
Adlib record nr. 530009976
Duits
boek
Keywords: Nederland