Uusi antiikkikirja 1900-1980 - Hagelstam, Wenzel (Helsinki : W. Söderström, 2003)
Het 'Nieuw Antiek boek 1900-1980' neemt de lezer mee op een reis van Fins design en levende geschiedenis: van de Art Nouveau pracht tot de plastic age van de jaren 80 in de 20e eeuw.
Adlib record nr. 530009932
Fins
boek
Keywords: 1900 - 1980; Finland