Nanny Still : Amos Anderson 10.2 - 29.4.2001 - Kalha, Harri; Cappa, Giuseppe (Helsinki : Amos Andersonin taidemuseo, 2001)
Catalogus bij de tentoonstelling in Helsinki; Nanny Still McKinney startte haar loopbaan in 1949 bij de glasfabriek in Riihimäki. Tot in 1976 ontwierp ze eindeloze reeksen drinkglazen, maar experimenteren was haar niet vreemd. Eind van de jaren 1950 vestigde Nanny Still zich in België en ze werkte sindsdien onder andere voor Cerabel (België), Heinrich Porzellan (Duitsland) en Rosenthal (Duitsland). Nanny Still verdiende haar sporen met het ontwerpen van zeer divers industrieel design in verschillende materialen zoals glas, metaal, porselein en hout.
Fins
Engels
Nanny Still: Amos Anderson 10.2 - 29.4.2001
boek
Keywords: Still, Nanny; Finland