Herman Miller / Classic furniture and system designs for the working environment. - Berry, John R. (London : Thames & Hudson, 2004)
overzicht van de geschiedenis van the Herman Miller Furniture Company, hoe die evolueerde van het produceren van traditioneel meubilair naar de eerste productie van industrieel design, met grote namen als Nelson en Eames; ook vandaag is Miller nog steeds toonaangevend; met volledige tijdslijn en index; de schrijver werkte 16 jaar bij Herman Miller
met index
Engels
boek
Keywords: Herman Miller Furniture Company; Nelson, George; Eames, Charles; Eames, Ray; 1905 - 2005; Verenigde Staten van Amerika