Henri Sauvag : ou l'exercice du renouvellement - Minnaert, Jean-Baptiste (Paris : Norma, 2002)
Groot overzicht van deze architect die zowel in stijl art nouveau als art deco heeft gewerkt; ook worden zijn meubelen en ontwerpen voor accessoires belicht.
Frans
boek
Keywords: Sauvage, Henri; 1894 - 1932; Art Nouveau; Art Deco; Frankrijk