Johannes Cornelis Stoffels 1878-1952 - de Rijcke, Peter; Verburg - de Rijcke, Marieke (Zwolle : Waanders, 2001)
J. C. Stoffels situeer je in de Nederlandse toegepaste kunst, de periode van de Art Nouveau en Art Deco. Hij was een metaalontwerper en was bevriend met onder andere Jan Eisenloeffel (1876 - 1957).
Adlib record nr. 530009280
Nederlands
Vergeten glans
boek
Keywords: Nederland