Zamponi : die Zinngiesserfamilie. - Waidacher, Friedrich (Graz : [s.n.], 1967)
overzichtstentoonstelling van de tingieters Zamponi, Graz
Adlib record nr. 530009156
Duits
Die ZinngieBerfamilie Zamponi.
boek
Keywords: Zamponi; 1700 - 1930; Oostenrijk