Rozenburg 1883-1917. : Geschiedenis van een Haagse fabriek. - Boot, Marjan; Jonker, Nini; van der Mast, Michiel; Westers, Bram (Zeist : Vonk Haags Gemeentemuseum, 1983)
Rozenburg "Haagsche plateelbakkerij": achtergrond, geschiedenis en produktie van de fabriek; tentoonstelling n.a.v. 100e verjaardag van de oprichting ervan.
Nederlands
Rozenburg 1883-1917. Geschiedenis van een Haagse fabriek.
boek
Keywords: 1883 - 1917; Nederland