Nanny Still, , : 45 years of design. - Aav, Marianne 1927-2001 (Ville de Charleroi, 1995)
Overzichtstentoonstelling van 45 jaar carriere van de uit Finland afkomstige Nanny Still McKinney; de tentoonstelling werd gerealiseerd door le Musée du Verre uit Charleroi ism Suomen lasimuseo-Finlands glasmuseum; met uitgebreide bio- en bibliografie; finse pendant van dit boek bevindt zich ook in de bib van het DMG onder nummer TC 1996/009
Engels
Frans
Nanny Still 45 years of design [Charleroi]
Nanny Still 45 years of design [Riihimäki]
boek
Keywords: Still, Nanny; 1950 - 1995; Finland