Le symbolisme en Europe. - Hofstätter, Hans H. (Paris : Editions des Musées Nationaux, 1976)
Tentoonstellingscatalogus van een reizende tentoonstelling van november 1975 tot juli 1976.
Adlib record nr. 530008543
kunstcatalogus
Keywords: symbolisme; Europa