Lisa Johansson-Pape -07-27-37-67-. - Johansson-Pape, Lisa; Amberg, Anna-Lisa (Helsinki : Taideteollisuusmuseo, 1986)
Overzicht van het oeuvre van Lisa Johansson-Pape, toonaangevend in ontwerp van verlichtingsarmaturen; zij heeft ook textiel- en meubelontwerpen op haar naam
Fins
Zweeds
Engels
Lisa Johansson-Pape 07-27-37-67
boek
Keywords: Johansson-Pape, Lisa; 1924 - 1984; Finland