Geert Lap; De gedraaide vorm; The thrown form. - Beenker, Erik; Clark, Garth ([S.l.] : Museum Boijmans Van Beuningen, 1988)
minimalistische keramiek; interviews en essays door Wim Crouwel, Erik Beenker, Garth Clark en Benno Premsela
Adlib record nr. 530007987
Nederlands
Engels
De gedraaide vorm-Geert Lap
boek
Keywords: Lap, Geert; eigen tijd; Nederland