Jean Prouvé / "constructeur". (Paris : Centre Pompidou, 1990)
Focus op de relatie tussen Prouvé's architectuur en meubelontwerpen; verscheen in de serie 'collection monographie', Centre de Création Industrielle van het Centre Georges Pompidou
Frans
Jean Prouvé "constructeur"
kunstcatalogus
Keywords: Prouvé, Jean; 1924 - 1983; Frankrijk