Hedendaagse Belgische kunst. : Plastische Kunst. - Dasnoy, Albert; Devos, Léon; Houbart-Wilkin, S.; D'Hondt-Braet, J.I. (België : [s.n.], 1958)
de tentoonstelling ging door van 21 april tot 19 oktober 1958, paleis VII [omvatte de tentoonstellingen "50 jaar Moderne Kunst" en "Mens en Kunst"]
Adlib record nr. 530007843
Nederlands
Hedendaagse Belgische kunst. Algemene wereldtentoonstelling Brussel 1958. Belgische afdeling
boek
Keywords: Brussel