Europa 1900. (Brussel : Editions de la Connaissance, 1967)
"dit album werd samengelezen en uitgegeven ter herinnering aan de tentoonstelling "Europa 1900" geplaatst onder de Hoge Bescherming van Hunne Majesteiten Koning Boudewijn en Koningin Fabiola, en georganiseerd te Oostende ter viering van de 700e verjaring van haar verheffing tot stad"
Adlib record nr. 530007099
Europa 1900. Illustratiealbum
boek
Keywords: art nouveau