Sottsass : Glas Works. - Barovier, Marino; Bischofberger, Bruno; Carboni, Milco; Sottsass, Ettore (Dublin : Vitrum Links for Publishing Ltd., 1998)
Focus op het glaswerk van Ettore Sottsass, met foto's en tekeningen; voorwoord door Ettore Sottsass zelf
Engels
boek
Keywords: Sottsass, Ettore; 1947 - 1998; Eigen tijd; Italië