The Werkbund : Design Theory and Mass Culture before the First World - Schwartz, Frederic J. (New Haven & London : Yale University Press, 1996)
Design theorie en massacultuur vóór de Eerste Wereldoorlog
Engels
boek
Keywords: Deutscher Werkbund; 1900 - 1914; Duitsland