Terence Conran on design. - Conran, Terence (London : Conran Octopus, 1996)
Terence Conran, Brits stijlicoon en oprichter van de woonwarenhuisketen Habitat, probeert een antwoord te formuleren op de vragen 'wat is design?' en 'hoe draagt design bij tot een betere levenskwaliteit?'
Engels
boek
Keywords: Conran, Terence; Eigen tijd; Groot-Brittannië