La Cambre 1928-1978. - Delevoy, R.-L.; Culot, M.; Van Loo, Anne (Brussel : Archives d'Architecture Moderne, 1979)
overzicht van de werking van de eerste 50 jaar van de school "La Cambre", gesticht door Henry van de Velde; andere bekende namen: Elisabeth De Saedeleer, Huib Hoste, Herman Teirlinck, Albert Van Huffel, Gustave van de Woestijne, ...
Adlib record nr. 530006505
boek
Keywords: La Cambre; van de Velde, Henry; Brussel