Kijken is de kunst. - Kenis, Jan (Hasselt : Dokumentatiecentrum van het Provinciaal Museum, 1988)
Kijken is de kunst in de werken van Haring, Keith ; Longo, Robert ; Zorio, Gilberto ; Hamilton, Richard ; Broodthaers, Marcel ; Long, Richard
Adlib record nr. 530005864
boek