Berlage 1856-1934. : Monografieën van de Stichting Architectuur Museum. - Singelenberg, Pieter; Bock, Manfred; Broos, Kees (Amsterdam : Van Gennep, 1979)
Leven en werk van de Nederlandse architect H.P. Berlage, met onder andere een elegie geschreven door Rietveld en verschenen op 1 september 1934
Adlib record nr. 530005652
Nederlands
boek
Keywords: Berlage, Hendrik Petrus; 1878 - 1934; Nederland