Legend i Glas. En bok om Vicke Lindstrand. - Thor, Lars (Stockholm : Liber Förlag, 1982)
Victor Emanuel Lindstrand, beter bekend als Vicke Lindstrand ( °27 november 1904 in Gothenburg + 7 mei 1983 in Kosta) was een Zweedse glas, textiel en keramiek designer, en schilder. Hij wordt beschouwd als één van de voornaamste pioniers in de Zweedse glaskunst.
Zweeds
boek
Keywords: Lindstrand, Vicke; Zweden