Furniture made at the Pyghtle Works Bedford by John P. White. Designed by M.H. Baillie Scott. (Derby London Watford : Bemrose & Sons Ltd., 1901)
productcatalogus van het meubilair dat Mackay Hugh Baillie Scott ontwierp voor de meubelfabrikant John P. White; de catalogus vermeldt de prijzen voor verschillende variaties; het meubilair werd vervaardigd in de ateliers in Bedford: The Pyghtle Works; met inleiding in het Engels "furnishing in defunct styles "
Adlib record nr. 530004644
boek is beschadigd; aan de binnenzijde van de kaft is geschreven: "ontbreekt: blz 32 en 33" gevolgd door paraaf Lieven Daenens
Engels
boek
Keywords: Baillie Scott, Mackay Hugh; Arts and Crafts; Engeland