Henry van de Veldes Arbeiten für Ernst Wittern in Lübeck. - Folkers, Dörte; Folkers, Cay (Frankfurt am Main : Peter Lang, 1983)
Henry van de Velde ontwierp de kantoren van advokaat Ernst Wittern in Lübeck; hij vatte het ontwerp op als "Gesammtkunstwerk"; alles is van zijn hand: meubilair, lichtarmaturen, deurbeslag etc.
Adlib record nr. 530004541
Duits
boek
Keywords: van de Velde, Henry; Wittern, Ernst; Lübeck