Charles Eames. Furniture from the Design Collection. : The Museumof Modern Art, New York ; by Arthur Drexler. - Drexler, Arthur (New York : The Museum of Modern Art, 1973)
overzicht van het meubilair van Charles Eames in de toenmalige collecties van het MOMA in New York
Adlib record nr. 530004531
boek
Keywords: Eames, Charles; 1941 - 1971; Verenigde Staten van Amerika