Domestic Animals. The Neoprimitive Style. - Restany, Pierre; Branzi, Nicoletta (London : Thames and Hudson Ltd., 1987)
Andrea Branzi onderzoekt de relatie van de mens met de dingen die hem omringen adh van de metafoor van het huisdier.
Engels
boek
Keywords: Branzi, Andrea; 1985 - 1986; Italië