I grandi designers. (Cantù : Associazone Pro Cantù, 1973)
speciaalnummer ter gelegenheid van de 10e editie van de biënnale van Cantu, Noord-Italië; 10 portretten van internationale designers
Adlib record nr. 530002826
Italiaans
Engels
The Tenth Selective Exhibition dedicated to design
tijdschrift
Keywords: Aalto, Alvar; Albini, Franco; Caccia Dominioni, Luigi; De Carli, Carlo; Juhl, Finn; Gardella, Ignazio; Magistretti, Vico; Ponti, Gio; Spadolini, Pierluigi; Zanuso, Marco; modernisme; Italië