Buildings by Frank Lloyd Wright in seven Middle Western States 1887 - 1959 : Illinois Wisconsin Indiana Michigan Minnesota Iowa Ohio. - The Burnham Library (Burnham/Chicago : Burnham library of Architecture/Art institute of Chicago, 1963)
het boek bevat een lijst (zonder bijkomende uitleg) van huizen en gebouwen door FL Wright, in 7 Amerikaanse staten in de Midwest, het is een soort reisgids voor de architectuur-toerist
Adlib record nr. 530002758
Engels
boek
Keywords: Wright, Frank Lloyd; modernisme; Verenigde Staten van Amerika