Frank Lloyd Wright una mostra della sua opera nell' ultimo decennio presentata dagli stati uniti d' America alla XII triennale di Milano 1960. - s.n. (Milaan : S.C. Johnson & Son, 1960)
voorstelling van de werken van Frank Lloyd Wright op de Triennale in Milaan, 1960; klemtoon op de werken tussen 1950 en 1960; Frnak Lloyd Wright Stierf in 1959
Adlib record nr. 530002755
Italiaans
boek
Keywords: Wright, Frank Lloyd; modernisme; Verenigde Staten van Amerika