The expression of Gio Ponti. - Shapira, Nathan H.; Eames, Charles (Minneapolis Minnesota : Walker Art Center, 1967)
uitgave ter gelegenheid van de 75e verjaardag van Gio Ponti; met bijzonder voorwoord door Charles Eames
Adlib record nr. 530002678
Engels
tijdschrift
Keywords: Ponti, Gio