The archives : Art Information Centre Peter Van Beveren. - Van Beveren Peter (Hasselt : Provinciaal Museum, 1981)
Gemaakt n.a.v. gelijknamige tentoonstelling in Hasselt in 1981. Met originele bijdragen van 30 kunstenaars van onder andere: Van Amen, Andre, Beuys, Boezem, Boltanski, Buren, Cardena, Christo, Engels, Eijkelboom, Gerritsen, Gubbels, Gijzen, Higgins, Rainer, Roth, De Smet, Ulrichs, Vautier en Vostell.
Duits
Engels
Adlib record nr. 530001381
kunstcatalogus
Keywords: Van Beveren, Peter