Exhibition Design : Theory and practice. - Rattenbury, Arnold (Londen : Studio Vista/Van Nostrand Reinhold Company, 1971)
Dit boek gaat over standenbouw voor (commerciële) beurzen
Adlib record nr. 530001058
Engels
boek