Art Déco in Sint-Niklaas - Demey, Anthony (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen - Dienst 92 - Monumentenzorg en Cultuurpatrimonium, 1998)
Hoge, Charles ; De Boom, Victor Hilaire ; Soebert, Robert Jan ; Waterschoot, August Clement Ghislain ; Waterschoot, Leander ; Waterschoot, Raphaël ; D'Hooge, August ; Lippens, Jules ; De Bondt, Jan-Albert ; Van Havermaet, Karel ; Neerman, Marc ; Van Coillie, Joseph ; Verbeke, André ; Hebb, Robert ; Verwilghen, Rafaël
Sint-Niklaas
Nederlands
boek