Eindexamencatalogus 1991 : Academie van Beeldende Kunsten Rotterdam. (Rotterdam : Academie van Beeldende Kunsten, 1991)
Bakker, Astrid ; van Bilsen, Ivo ; Ikonomopoulou, Maria ; Meerbeek, Marian ; Odendaal, Susan ; Roos, Annemarie ; van der Werff, Lie ; van Doesborg, Guido ; van Duivendijk, Koert ; van Oudheusden, Caro ; Schoneveld, Judith ; Krul, Ifrea ; van den Ven, Mariëtte ; etc.
Eindexamencatalogus 1991 Academie van Beeldende Kunsten, Rotterdam, 1991
boek