Beelden in Rotterdamse Galeries. - Welling, Wouter (Rotterdam : Rotterdamse Kunststichting, 1988)
Steins, Wim ; Den Hartog, Evert ; Oehlen, Jos ; De Wit, Frans ; Lindhout, Peter ; Van Ginneke, Vincent ; Willebrands, Frans ; Van de Camp, Geert ; Smits, Marianne ; Meidam, Alex ; Veerkamp, Koos ; Belzer, George ; Jonk, Nic ; Nederlof, Lydia ; De Grijs, Harm ; Kaarsemaker, Jos ; etc.
Beelden in Rotterdamse Galeries, Rotterdam, mei - juni 1988. Galerie Aelbrecht ; Alles voor 12 & 24 volt ; Braggiotti Gallery ; CBK-Tentoonstellingen ; Galerie Clara ; Dionysus ; Galerie Duo Duo ; Galerie 109 ; Galerie Galerie ; Galerie Goethe-Instituut ; Galerie Hélène van Stralen ; Holland Art Gallery ; Kunst + ; Galerie de lachende koe ; Galerie Maas ; Masters Gallery ; Galerie Van Mourik ; N.E. Gallery ; Perspektief ; RAM Gallery ; Rotterdam Art Space ; Stek ; Galerie Tussenwater ; Galerie Van Waning ; Galerie WP ; Galerie Bébert ; Galerie Van Rijsbergen
boek
Keywords: Rotterdam