a-Historische klanken : De keuze van Harald Szeemann uit de collecties van Museum Boymans-van Beuningen. - Szeemann, Harald (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1988)
Beuys, Joseph ; Nauman, Bruce ; Rothko, Mark ; Knoebel, Imi ; Minne, George ; Judd, Donald ; Degas, Edgar ; etc.
a-Historische klanken : De keuze van Harald Szeemann uit de collecties van Museum Boymans-van Beuningen / a-Historical soundings : Harald Szeemann's choice from the collections of the Boymans-van Beuningen Museum, Museum Boymans-van Beuningen, Rotterdam, 28.08 - 02.10.1988
boek