Tekenen87. - Centrum Beeldende Kunst, Rotterdam; Galerie 't Venster, Rotterdam; Galerie Westersingel 8, Rotterdam (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1987)
Allington, Edward ; Cahn, Miriam ; Dekker, Simon ; Förg, Günther ; Gerdes, Ludger ; Gijzen, Wim ; Janselijn, Han ; Jung, Klaus ; Kirkeby, Per ; Kleerebezem, Jouke ; Kunc, Milan ; Mol, Pieter Laurens ; Roeland, Jan ; Roothaan, Steef ; Schifferle, Klaudia ; Schütte, Thomas ; Stalder, Anselm ; Völcker, Matthias ; Vroegindeweij, Leo ; Walde, Martin ; Werkner, Turi ; Willemse, Gertjan ; Zuyderland, Siet
Tekenen87 is van 14 maart - 27 april 1987 te zien in : Museum Boymans van Beuningen, Rotterdam ; Centrum Beeldende Kunst, Rotterdam ; Galerie 't Venster, Rotterdam ; Galerie 'Westersingel 8', Rotterdam en de (tijdelijke) dependance galerie Mauritsweg/hoek, Van Oldenbarneveltstraat, Rotterdam
boek