Actie, werkelijkheid en fictie in de kunst van de jaren '60 in Nederland. - Beeren, Wim A.L. (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1979)
Brouwn, Stanley ; van Elk, Ger ; Schippers, Wim T. ; Wesdorp, Bob ; Grootveld, Robert Jasper ; Kothuys, Anton ; Posthuma, Simon ; Engels, Pieter ; etc.
Actie, werkelijkheid en fictie in de kunst van de jaren '60 in Nederland, Museum Boymans van Beuningen, Rotterdam, 9 november 1979 t/m 6 januari 1980
boek
Keywords: Nederland