Formaties : deze zomer van 1979 toont museum Boymans-van Beuningen Rotterdam zijn collecties in Formaties : stillevens, 17e eeuw, neoclassicisme, tekeningen, nederlandse historiestukken en romantiek uit de 19e eeuw, duits en frans expressionisme, surrealisme, cobra, popart, minimal art, conceptkunst, nieuwe schilderkunst, uit de ddr, brd en usa, serieproducten en industrial design 20e eeuw. (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1979)
Ray, Man ; Magritte, René ; Appel, Karel ; Oldenburg, Claes ; Dibbets, Jan ; Brouwn, Stanley ; Darboven, Hanne ; Judd, Donald ; Flavin, Dan ; Morris, Robert ; etc.
deze zomer van 1979 toont museum Boymans-van Beuningen Rotterdam zijn collecties in Formaties : stillevens, 17e eeuw, neoclassicisme, tekeningen, nederlandse historiestukken en romantiek uit de 19e eeuw, duits en frans expressionisme, surrealisme, cobra, popart, minimal art, conceptkunst, nieuwe schilderkunst, uit de ddr, brd en usa, serieproducten en industrial design 20e eeuw, 7 juli - 10 september 1979
boek