objecten van glas en ceramiek uit tsjechoslowakije. - Stedelijk Museum De Lakenhal, Leiden (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1970)
Brychtová, Jaroslava ; Libenský, Stanislav ; Cigler, Václav ; Hlava, Pavel ; Jelinek, Vladimir ; Lisková, Vera ; Oliva, Ladislav ; Roubicek, René ; Roubicková, Miluse ; Dobiás, Bohumil ; Eckert, Otto ; Henrychová, Dagmar ; etc.
objecten van glas en ceramiek uit tsjechoslowakije, Museum Boymans van Beuningen, Rotterdam, 12 september - 25 oktober 1970 ; Stedelijk Museum "De Lakenhal", Leiden, 6 november - 13 december 1970
boek
Keywords: Tsjechoslowakije