Hedendaagse Franse kunst in Nederland - Sans, Jérôme (Paris : Association Française d'Action Artistique, 1994)
Toroni, Niele ; Gonzalez-Foerster, Dominique ; Absalon ; Negro, Marylène ; Kliaving, Serge ; Jugnet, Anne Marie ; Brahem, Claudine ; Blais, Jean-Charles ; de la Villeglé, Jacques ; Leccia, Ange ; Calle, Sophie ; Buren, Daniel ; Anselmo, Giovanni ; Asher, Michael , Brouwn, Stanley ; Corillon, Patrick ; Dauriac, Jacqueline ; Kuntzel, Thierry ; Chen Zhen ; Ristelhueber, Sophie ; etc.
Hedendaagse Franse kunst in Nederland, verschillende tentoonstellingen van hedendaagse Franse kunst in Nederland, o.a. in het Stedelijk Museum, Amsterdam, Niele Toroni, Dominique Gonzalez-Foerster, 26 maart t/m 1 mei 1994 ; Stichting De Appel, Absalon, 26 maart t/m 8 mei 1994 ; Stichting W 139, Marylène Negro, Serge Kliaving, 27 maart t/m 17 april 1994 ; etc.
boek
Keywords: Frankrijk