Nordanad : 15 samtida. - Musée des Arts Décoratifs, Paris; Malmö Konsthall, Malmö (Malmö: Malmö Konsthall, 1986)
Petersen, Lene Adler ; Andersen, Henrik Bjorn ; Breivik, Bard ; Ekman, Stina ; Englund, Lars ; Fridfinnsson, Hreinn ; Fridjonsson, Helgi Thorgils ; Gudmundsson, Sigurdur ; Kaks, Olle ; Lyytikäinen, Olli ; Mäkelä, Jukka ; Norgaard, Bjorn ; Osipow, Paul ; Pettersen, Arvid ; Wyller, Sverre
Nordanad : 15 samtida, Musée des Arts Décoratifs, Paris, 25 mars - 25 maj 1986 ; Malmö Konsthall, Malmö, 14 juni - 17 augusti 1986
boek