Europaprijs voor schilderkunst - Oostende 1986. (Oostende : Stadsbestuur Oostende, 1986)
Badot, Marco ; Bisschops, Jac ; Biwer, Jean-Marie ; Blau, Nick ; Bloom, Doris ; Brandy, Robert ; Castelein, Ingrid ; Deconinck, Franky ; Deirkauf, Robin ; De la Fontaine, Jean ; De Nie, Eric ; Engelen, Franklin ; etc.
Europaprijs voor schilderkunst / Prix Europa de peinture / Europe Prize for painting / Europapreis für Malerei, Museum Oostende, 6.9. - 5.10.1986
boek